Pre-order MaMidea ManyMonths Natural Woollies Collection

Op zoek naar wolletjes van MaMidea ManyMonths? Vlak voor Kerst ga ik een kleine order plaatsen bij MaMidea om mijn voorraad van de ManyMonths Woollies Collection weer aan te vullen. Aangezien Ekoshop Tillvaro nog een klein assortiment heeft, kun je bij deze pre-order ook andere items van MaMidea / ManyMonths bestellen. Voor je baby, kind, jezelf of je partner. Wist je dat er nu voor heren ook items te bestellen zijn?

Hoe werkt het?

  1. Check de site van MaMidea : https://www.mamidea.com/en
  2. Zoek je gewenste items uit
  3. Noteer van elk gewenst item: naam artikel, maat, kleur en prijs!
  4. Eventueel noteer je andere opties (2de keus) als kleuren of producten (tijdelijk) zijn uitverkocht
  5. Mail dit inclusief "de totaal prijs" naar ekoshop@tillvaro.nl 
  6. Geef je naam, adres en telefoonnummer door.
  7. Na mijn bestelling bij MaMidea maak ik handmatig in mijn dashboard de bestelling aan met de items die ik voor jou heb kunnen bestellen. Deze krijg je via de mail. (Zorg dat het niet in je spam terecht komt!)
  8. Na de bestellingsmail ontvang je aan betalingsmail met een betalingstermijn van rond de 14 dagen.
  9. Zodra mijn bestelling van MaMidea binnen is, verstuur ik je de bestelde items.
  10. Je ontvangt naast je bestelde items ook een kortingscode* van 25% op je volgende aankoop bij Ekoshop Tillvaro! Deze is geldig tot 1 juni 2020.

*MaMidea wil dat resellers geen pre-order korting meer geven! Wel mogen resellers zelf korting geven in hun shop. Vanwege het 1 jarig bestaan van mijn webshop ontvang je deze keer een hoge korting!

Featured collection

View all

Recently viewed