- Glutenvrije haverproducten
- Langzame koolhydraat
- Duurzame palmolie
- Minder suiker toegevoegd
- Schots merk
De beste dingen in het leven doorstaan de tand des tijds en de eenvoudige haverkoek moet daar zeker een van zijn. Schotten eten hun haverkoeken al eeuwenlang , en tegenwoordig zijn ze net zo populair als altijd, omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om minimaal bewerkt voedsel te eten, boordevol eenvoudige, natuurlijke goedheid.
Ze weten het een en ander over haver, want ze bakken ermee sinds 1896, toen John en Sarah Nairn voor het eerst hun bakkerij openden in Strathaven, Lanarkshire. Sindsdien is hun assortiment en team gegroeid. Bij hun twee bakkerijen in Edinburgh hebben ze een toegewijd team, soms verspreid over generaties lokale families, allemaal trotse en zorgvuldige bewakers van hun recepten, mengtechnieken en steeds groter wordend assortiment.
Hun doel is nu hetzelfde als altijd: smakelijk, gezond voedsel maken dat zo eenvoudig en natuurlijk mogelijk is met de beste ingrediënten.
Dankzij hun vertrouwde relaties met boeren en molenaars in de Scottish Borders, wordt het assortiment van Nairn's gemaakt met alleen de beste volkoren haver die de natuur kan bieden - ze zijn het belangrijkste ingrediënt in alles wat ze maken. Dus, van ontbijt tot middernachtfeesten, je weet dat je gezonde vezels, eiwitten, vitamines, mineralen en antioxidanten aan je dieet toevoegt. Om nog maar te zwijgen van cholesterolverlagende bètaglucanen.
Tegenwoordig is Nairn's de grootste producent van haverkoeken in het VK, een van de toonaangevende en meest vertrouwde glutenvrije merken in het VK en hun assortiment wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen.